Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731119117

Amistoso 731119117 Información oficial sobre el partido 731119117 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Bombi CF Alineación oficial del equipo 'Bombi CF' en el partido 1 - 2 Pingüino F. C. Alineación oficial del equipo 'Pingüino F. C. ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bombi CF Alineación oficial del equipo 'Bombi CF' en el partido 2 - 0 Pingüino F. C. Alineación oficial del equipo 'Pingüino F. C. ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bombi CF

Goles Goles

  • 102 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Bombi va reduir el marcador al minut 65 a 1 - 2 quan Juan Luis Vana va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pere Sanhueza, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Pingüino F. C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Zafar Moin va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Pingüino i marcant el 0 - 1.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Jan-Philip Hoeglinger va augmentar l'avantatge de Pingüino a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Zafar Moin quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Carlos Maceda al minut 68, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonçalo Jesus de Pingüino va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.