Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731119087

Amistoso (RC) 731119087 Información oficial sobre el partido 731119087 en Hattrick

24.04.2024 14:00:00

AC Sparta Opatov Alineación oficial del equipo 'AC Sparta Opatov' en el partido 0 - 2 SEC Bourovo Alineación oficial del equipo 'SEC Bourovo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Sparta Opatov Alineación oficial del equipo 'AC Sparta Opatov' en el partido 3 - 1 SEC Bourovo Alineación oficial del equipo 'SEC Bourovo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Sparta Opatov

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Opatov va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bohuslav Kalas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vít Janák.
  • 225 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Samuel Pustina gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Opatov va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vojtěch Peca ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Břetislav Lisa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Bohuslav Kalas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Opatov.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Samuel Pustina va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 62, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Opatov Břetislav Lisa quasi va assolir l'empat al minut 67 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Michael Hasala de Opatov es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Michael Hasala se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

SEC Bourovo

Goles Goles

  • 106 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 59 i semblava que Bourovo desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Josef Poledňák va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jiří Zelinka, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vlastislav Blahovec ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Bourovo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Daniel Bednář, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Luděk Huťka quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.