Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731119046

Amistoso (Int., RC) 731119046 Información oficial sobre el partido 731119046 en Hattrick

24.04.2024 13:00:00

Blauwzwarte Konijnen Alineación oficial del equipo 'Blauwzwarte Konijnen' en el partido 4 - 3 sporting inyakys Alineación oficial del equipo 'sporting inyakys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Blauwzwarte Konijnen Alineación oficial del equipo 'Blauwzwarte Konijnen' en el partido 2 - 4 sporting inyakys Alineación oficial del equipo 'sporting inyakys' en el partido
Tiene suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,2 % 53,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blauwzwarte Konijnen

Goles Goles

  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 38 una excel·lent centrada de Vasco Marin va arribar a Nylo Mundt, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Passat el minut 42 de joc, Tite Giunashvili facilitava les coses al Blauwzwarte amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): En John Bahr entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Blauwzwarte, un peu providencial d'en Wiebren Van Cleemput va situar el 3-2 al panell digital.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Blauwzwarte al minut 74, que va llançar ajustat al pal en Carmine Ruoti. 4 - 2 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Richard Aymie! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Gėlutis Brijūnas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Sergio Ulibarri va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Makis Ramfos de Blauwzwarte la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

sporting inyakys

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Xavi Combalia que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Olman Solís es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): El 4 - 3 el va apuntar al seu compte particular Olman Solís de sporting després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Xavi Combalia va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dani Sampol ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Xavi Combalia va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 61, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Vincent Hannecart va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Xavi Combalia quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.