Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731119045

Amistoso (Int.) 731119045 Información oficial sobre el partido 731119045 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

rapid kediler Alineación oficial del equipo 'rapid kediler' en el partido 4 - 2 Bramdrup United Alineación oficial del equipo 'Bramdrup United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
rapid kediler Alineación oficial del equipo 'rapid kediler' en el partido 4 - 0 Bramdrup United Alineación oficial del equipo 'Bramdrup United' en el partido
Tiene un resultado normal 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rapid kediler

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 23 minuts, el tirador de faltes del kediler va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Enrique Fabiani, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Edmund Stępiński va donar a kediler un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Gergő Árgyelán de kediler va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gergő Árgyelán, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a kediler.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 16 minuts, en Răzvan Ursoiu no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a kediler per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gergő Árgyelán, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Christian Gounougo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ricky Korsbæk va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Manfred Ankerstjerne una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Ricky Korsbæk va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Bramdrup United

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Bramdrup va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 9. Nicolas Pedersbæk va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Simon Nørgaard va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 89 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Dean Klinkhamer va fer una estirada espectacular al minut 86, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Regner Baden.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 88, quan un error defensiu va deixar Iyad El Leithy completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bastian Krogsgaard de Bramdrup amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.