Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731118829

Amistoso (Int., RC) 731118829 Información oficial sobre el partido 731118829 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

ESTE AGUA DEL PALLARÉS Alineación oficial del equipo 'ESTE AGUA DEL PALLARÉS' en el partido 5 - 3 Knuddelmonster Alineación oficial del equipo 'Knuddelmonster' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ESTE AGUA DEL PALLARÉS Alineación oficial del equipo 'ESTE AGUA DEL PALLARÉS' en el partido 6 - 0 Knuddelmonster Alineación oficial del equipo 'Knuddelmonster' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESTE AGUA DEL PALLARÉS

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Amets Marauri trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Addison Palacio va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): El jugador Roi Cousa de PALLARÉS, després de 47 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Amets Marauri de PALLARÉS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.
  • 190 Minuto 77 (Gol de falta): En Iván Muguruza va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 5-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al 25, Amets Marauri hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Constantin Pollhammer. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Addison Palacio va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Amets Marauri, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Peter Treutner de PALLARÉS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Peter Treutner de PALLARÉS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Knuddelmonster

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Bruno Loh va posar els visitants Knuddelmonster per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 180 Minuto 7 (Gol de falta): Sven Apl va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Knuddelmonster gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 3 quan Paolo Baiocchi va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 79 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"