Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731118423

Amistoso (Int., RC) 731118423 Información oficial sobre el partido 731118423 en Hattrick

23.04.2024 18:25:00

1. McD Hilden Alineación oficial del equipo '1. McD Hilden' en el partido 1 - 2 Alien CicranCranci Alineación oficial del equipo 'Alien CicranCranci' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
1. McD Hilden Alineación oficial del equipo '1. McD Hilden' en el partido 0 - 3 Alien CicranCranci Alineación oficial del equipo 'Alien CicranCranci' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. McD Hilden

Goles Goles

  • 124 Minuto 48 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 48 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Jannick Oog llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Bojan Tubić va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Hilden que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Riccardo Spadoni de Hilden la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Alien CicranCranci

Goles Goles

  • 135 Minuto 57 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Karl 'Speedy' Friðfinnsson de ACC va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 1.
  • 170 Minuto 84 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Jeffrey Abstreiter al minut 84 va permetre a ACC prendre avantatge per 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Sava Vinaşi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ACC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ion Gulă, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Jeffrey Abstreiter va marcar al minut 58 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, un refús desafortunat de Tibi Săndulescu, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Karl 'Speedy' Friðfinnsson no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): František Mahovský de ACC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.