Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731118369

Amistoso 731118369 Información oficial sobre el partido 731118369 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Nozink FC Alineación oficial del equipo 'Nozink FC' en el partido 2 - 3 TEAM ROCA Alineación oficial del equipo 'TEAM ROCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Nozink FC Alineación oficial del equipo 'Nozink FC' en el partido 5 - 5 TEAM ROCA Alineación oficial del equipo 'TEAM ROCA' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,6 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nozink FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Silvio Domene de Nozink va fer un bon esprint per escapar-se de Thomas Van Holm i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 2. Tot un espectacle!
  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els seguidors del Nozink van tornar a saltar d'alegria al minut 69. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Ramón Pouso que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Pedro Sosa va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Giampiero Vertolone per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Xavier Angerri va estar a punt de marcar al minut 90 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ziyad Mondir de Nozink va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

TEAM ROCA

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador de TEAM Thomas Van Holm va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 12 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18, TEAM va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Francesco Cantacessi, amb un xut sec des de la dreta.
  • 180 Minuto 63 (Gol de falta): László Sándor va incrementar l'avantatge a 1 - 3 per a TEAM gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Giampiero Vertolone que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Raúl Espluga es va quedar sol davant del porter, al minut 24. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): Francesco Cantacessi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 46, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 66 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 66 per László Sándor va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Thomas Van Holm de TEAM es va guanyar la targeta groga merescudament.