Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731118247

Amistoso (Int., RC) 731118247 Información oficial sobre el partido 731118247 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

ASTURIAS PARAISO NATURAL Alineación oficial del equipo 'ASTURIAS PARAISO NATURAL' en el partido 3 - 0 Red Spiders FC Alineación oficial del equipo 'Red Spiders FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ASTURIAS PARAISO NATURAL Alineación oficial del equipo 'ASTURIAS PARAISO NATURAL' en el partido 2 - 0 Red Spiders FC Alineación oficial del equipo 'Red Spiders FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASTURIAS PARAISO NATURAL

Goles Goles

  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 40 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Nelson Pereira. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 79 minuts, Jimmy Verlaenen va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 0.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): ASTURIAS va aconseguir el 3 - 0 quan Jimmy Verlaenen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 30 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Nelson Pereira va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Red Spiders FC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de David Martínez de Garro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Abdeljami Arhon no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.