Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731118175

Amistoso (Int., RC) 731118175 Información oficial sobre el partido 731118175 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

FC Martigues Alineación oficial del equipo 'FC Martigues' en el partido 3 - 4 Black Roses Heron Alineación oficial del equipo 'Black Roses Heron' en el partido
3 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 4 / 8
1 / 2 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 3 / 6
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 1
2 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
1 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
48 % Posesión 45' 52 %
43 % Posesión 90' 57 %
Jugar creativamente Táctica Normal
FC Martigues Alineación oficial del equipo 'FC Martigues' en el partido 3 - 4 Black Roses Heron Alineación oficial del equipo 'Black Roses Heron' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Martigues Alineación oficial del equipo 'FC Martigues' en el partido 1 - 7 Black Roses Heron Alineación oficial del equipo 'Black Roses Heron' en el partido
Tiene suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Martigues

Goles Goles

  • 139 Minuto 33 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Armengol Ferrerons va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Theodore Hutchings per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hartz Santxo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Martigues se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 37.
  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Armengol Ferrerons sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Manolo Vada que, efectivament, va fer pujar el 3 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roberto Sevilla Lara va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Darren Storey va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Antonio Cieza, el jugador de Martigues va ser expulsat al minut 68.

Black Roses Heron

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): En Darren Narine donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 9 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 161 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 en James Sanders va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 87 minuts Tabaré Piccone va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 173 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Isaac Battiste que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tyrone Malvo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Julian Kastner. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Black va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 79, quan Julian Kastner va quedar-se sol davant el porter Francisco Miguel Jaimes, però aquest va poder aturar el xut.
  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Black va estar a punt d'arribar en un córner. En Theodore Hutchings va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.