Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731118035

Amistoso (Int.) 731118035 Información oficial sobre el partido 731118035 en Hattrick

23.04.2024 21:15:00

Arizona's Alineación oficial del equipo 'Arizona's' en el partido 2 - 5 FC De Praatpaal Alineación oficial del equipo 'FC De Praatpaal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Arizona's Alineación oficial del equipo 'Arizona's' en el partido 4 - 3 FC De Praatpaal Alineación oficial del equipo 'FC De Praatpaal' en el partido
Tiene mala suerte 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,1 % 17,4 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arizona's

Goles Goles

  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Rostislav Petkov es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Als 79 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Arizonas va acabar amb la pilota als peus de Dimitri Gâteau que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Dimitar Mitov de Arizonas va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 25, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan Dimitri Gâteau des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Włodzimierz Szczypiński i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Arizonas, però el xut de Dimitar Mitov va sortir bastant desviat.

FC De Praatpaal

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Godert Veger es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Praatpaal sabia com jugar al contraatac, i al minut 26, Gerko Grootendorst va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Hans Jansson va augmentar l'avantatge de Praatpaal a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Godert Veger va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 77, i va fer pujar el 1 - 4 per a Praatpaal.
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Okke van Buuren de Praatpaal l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 91 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 4 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Remy Langerak va marxar de Ivan Dakov en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Praatpaal van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hans Jansson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Praatpaal quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Vladyslav Katcupatriy va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Hans Jansson després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Muhammed Hamidullah Turaç va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vladyslav Katcupatriy.