Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731117771

Amistoso (Int.) 731117771 Información oficial sobre el partido 731117771 en Hattrick

24.04.2024 17:55:00

Mohawk Warriors Alineación oficial del equipo 'Mohawk Warriors' en el partido 0 - 1 NOLA Cyclones Alineación oficial del equipo 'NOLA Cyclones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mohawk Warriors Alineación oficial del equipo 'Mohawk Warriors' en el partido 1 - 1 NOLA Cyclones Alineación oficial del equipo 'NOLA Cyclones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,6 % 47,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mohawk Warriors

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 20 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Edward Kinalski van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Ahmad Mahmad El-Kayed a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 206 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Edward Kinalski va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bartłomiej Solich de Mohawks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bartłomiej Solich va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Mohawks va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

NOLA Cyclones

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alejo Ayelen quedar desmarcat i marcar per a Cyclones al minut 2. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Zahi Momtaz es va quedar sol davant del porter, al minut 12. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 Bertold Detaeye va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mariusz Szpejna, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Alejo Ayelen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dawid Ogórkiewicz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Cyclones van sortir al contraatac amb encert al minut 70, però Alejo Ayelen no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alejo Ayelen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zahi Momtaz de Cyclones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.