Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731117737

Amistoso (Int.) 731117737 Información oficial sobre el partido 731117737 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

RCA Igora Alineación oficial del equipo 'RCA Igora' en el partido 4 - 2 VaueffBee Őschingen Alineación oficial del equipo 'VaueffBee Őschingen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCA Igora Alineación oficial del equipo 'RCA Igora' en el partido 3 - 0 VaueffBee Őschingen Alineación oficial del equipo 'VaueffBee Őschingen' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCA Igora

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Hüseyin Çığın va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Igora.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Javier Serrano va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Igora va augmentar la diferència quan Jorge Illescas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Igora va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Matic Bratoš va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en César Corella va rematar alt.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Berti Steinfurt al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hakan Hügli va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local César Corella va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Hakan Hügli que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Ramón Sierra gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Berti Steinfurt va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vali Alupei de Igora es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

VaueffBee Őschingen

Goles Goles

  • 152 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, VfBŐ va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Tadija Eskić va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 139 Minuto 56 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Tadija Eskić va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 3 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Jaime Piñeiro Majo.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jens Redinger quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del VfBŐ va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Tadija Eskić no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Odde Stocke de VfBŐ es va guanyar la targeta groga merescudament.