Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731117645

Amistoso 731117645 Información oficial sobre el partido 731117645 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Cuñaos FC Alineación oficial del equipo 'Cuñaos FC' en el partido 2 - 5 Racing Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Racing Club Ferrol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Cuñaos FC Alineación oficial del equipo 'Cuñaos FC' en el partido 1 - 6 Racing Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Racing Club Ferrol' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuñaos FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 18 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Timo Biersack-Schoeberl no va poder aturar Georgi Abadzhiev de Cuñaos, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 18 el 1 - 0.
  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): El Cuñaos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Emiliano Banyuls es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tomás Villamediana! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramil Pənahov de Cuñaos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Racing Club Ferrol

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de José Perea que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Racing prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Bagher Barahman.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bagher Barahman, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 54 de partit va donar a Racing l'avantatge per 1 - 4. Barnabás Gombár en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Timo Biersack-Schoeberl de Racing l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 64 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després de 65 minuts, Sergio Ciya va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Oriol Gassiot va estar atent i va desviar la pilota a córner.