Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731117454

Amistoso 731117454 Información oficial sobre el partido 731117454 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Fiestay F.C. Alineación oficial del equipo 'Fiestay F.C.' en el partido 5 - 1 Briallos United Alineación oficial del equipo 'Briallos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fiestay F.C. Alineación oficial del equipo 'Fiestay F.C.' en el partido 3 - 1 Briallos United Alineación oficial del equipo 'Briallos United' en el partido
Tiene suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fiestay F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Fiestay va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 24 Insaf Faizov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Fiestay pel centre va donar un gran resultat: el gol de Albert Joachim Velss va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Fiestay van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tashtemir Moldobaev va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tashtemir Moldobaev, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Fiestay.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): El gol de falta de Insaf Faizov sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 68 i ampliar l'avantatge de Fiestay a 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Morten Langli, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tashtemir Moldobaev estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Morten Langli, als 79 minuts, va fallar per ben poc.

Briallos United

Goles Goles

  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 76, el jugador visitant Pablo Federico Do Santos va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Joonas Harjumäki va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Creomilson Medina Sánchez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 38 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Justo Ferra de la Mola amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Geovanny Mantilla la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Briallos havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.