Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731117365

Amistoso (Int.) 731117365 Información oficial sobre el partido 731117365 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Futsal Club Cardiff Alineación oficial del equipo 'Futsal Club Cardiff' en el partido 1 - 5 Przyb F.C 2 Alineación oficial del equipo 'Przyb F.C 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Futsal Club Cardiff Alineación oficial del equipo 'Futsal Club Cardiff' en el partido 0 - 2 Przyb F.C 2 Alineación oficial del equipo 'Przyb F.C 2' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futsal Club Cardiff

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): En Tim Krupka va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Martín Sarabia la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Méndez Pombo de Cardiff es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 51, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Przyb F.C 2

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jean-Max Sourice va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jean-Pierre Monfort de Przyb l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 17 de partit.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Maciej Repke va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 1 - 3 per a Przyb.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Barnabé Boutigny la va rematar Jean-Max Sourice amb una magnífica volea que va fer pujar per a Przyb el 1 - 4.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Al minut 70 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Maciej Repke va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Adlène Bnouni després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ciprian Măglan va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Jean-Max Sourice va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.