Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731116984

Amistoso (Int.) 731116984 Información oficial sobre el partido 731116984 en Hattrick

23.04.2024 20:20:00

simpula Alineación oficial del equipo 'simpula' en el partido 0 - 5 Klubi Futbollit Tirava Alineación oficial del equipo 'Klubi Futbollit Tirava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
simpula Alineación oficial del equipo 'simpula' en el partido 0 - 2 Klubi Futbollit Tirava Alineación oficial del equipo 'Klubi Futbollit Tirava' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

simpula

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de simpula va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gregor Eschbaum, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del simpula sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gilberto Sbragi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 73 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Jyri-Pekka Tikkakoski va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de simpula que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Norm Canning de simpula va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Juha Haaksluoto de simpula va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Klubi Futbollit Tirava

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Nevio Teli va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 116 Minuto 58 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Maurizio Ditaranto va acabar en una passada genial cap al jugador de Futbollit Theis Gabrielsen, que va marcar el 0 - 2.
  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): En Pino Macello va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Paweł Szulc la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 3 al marcador.
  • 180 Minuto 75 (Gol de falta): Passaven 75 minuts quan en Paweł Szulc va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Futbollit va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Paweł Szulc, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, el Futbollit va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Giorgio Valagussa s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Maurizio Ditaranto que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.