Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731116957

Amistoso (Int.) 731116957 Información oficial sobre el partido 731116957 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

CF Cooperativa Alineación oficial del equipo 'CF Cooperativa' en el partido 1 - 2 FC Hollesen Alineación oficial del equipo 'FC Hollesen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF Cooperativa Alineación oficial del equipo 'CF Cooperativa' en el partido 2 - 0 FC Hollesen Alineación oficial del equipo 'FC Hollesen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Cooperativa

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Després de 39 minuts de partit, Constantin Erhan igualava per Cooperativa en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 89 minuts, en Michael Cox no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eliseo Montoya de Cooperativa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Hollesen

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Torben Skytte va llençar el penal ras arran de pal.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Savu Bâzu de Hollesen va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bjarne Haagensen va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Martin Jørgensen va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bjarne Haagensen de Hollesen es va guanyar la targeta groga merescudament.