Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731116839

Amistoso (Int., RC) 731116839 Información oficial sobre el partido 731116839 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Riverlion Alineación oficial del equipo 'Riverlion' en el partido 4 - 2 Union Blutgrätsche Alineación oficial del equipo 'Union Blutgrätsche ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Riverlion Alineación oficial del equipo 'Riverlion' en el partido 5 - 0 Union Blutgrätsche Alineación oficial del equipo 'Union Blutgrätsche ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riverlion

Goles Goles

  • 120 Minuto 24 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 24, indicava inequívocament que en Pieterjan Loridon va saber trobar la xarxa rival. Riverlion desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 111 Minuto 59 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Julio Malagamba va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Riverlion empatava el partit, 2 a 2, al minut 59.
  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): Riverlion s'avançava al marcador al minut 67, després d'un rebot que va caçar en Lucio Giaran per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Janne Rossi es va introduir dins la defensa central al minut 82, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 32 (Ocasión de penalti): En Pieterjan Loridon va llançar un penal al minut 32. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Augusto Bagnacani! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Riverlion va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ulrich Elfen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Volker Schneidmühle.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aarto Nousiainen va estar a punt d'acabar en gol al minut 44, però el porter visitant Volker Schneidmühle va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Aarto Nousiainen de Riverlion va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Aarto Nousiainen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Volker Schneidmühle va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Janne Rossi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Union Blutgrätsche

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador visitant Włodzimierz Szafarz va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 34 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Rolf Joachim Tacke que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Blutgrätsche van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gerard Kalle va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 225 Minuto 43 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Rolf Joachim Tacke va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Sorin Gruici va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Mario Hänsel, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaka Cerar de Blutgrätsche amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.