Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731116389

Amistoso (Int., RC) 731116389 Información oficial sobre el partido 731116389 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

F.C. Sunray Alineación oficial del equipo 'F.C. Sunray' en el partido 2 - 1 Bengals United F.C Alineación oficial del equipo 'Bengals United F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Sunray Alineación oficial del equipo 'F.C. Sunray' en el partido 0 - 1 Bengals United F.C Alineación oficial del equipo 'Bengals United F.C' en el partido
Tiene suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,5 % 3,1 % 79,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Sunray

Goles Goles

  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de SUNY va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Adrian Păgilă.
  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): Bogdan Buture va marcar al minut 51 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de SUNY va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mihai Purea, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): El SUNY va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Bogdan Buture la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bogdan Buture es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Liviu Moldovan de SUNY amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bengals United F.C

Goles Goles

  • 150 Minuto 68 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Jean-Romain Germon va reduir les distàncies per al BUFC amb un bon llançament de falta al minut 68. 2 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a BUFC al minut 22, però el xut de Jean-Romain Germon va topar amb la tanca defensiva.