Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731116200

Amistoso 731116200 Información oficial sobre el partido 731116200 en Hattrick

24.04.2024 22:50:00

Namek FC Alineación oficial del equipo 'Namek FC' en el partido 5 - 1 Yambo Kenia F.C Alineación oficial del equipo 'Yambo Kenia F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Namek FC Alineación oficial del equipo 'Namek FC' en el partido 2 - 1 Yambo Kenia F.C Alineación oficial del equipo 'Yambo Kenia F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,7 % 15,2 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Namek FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Corria el minut 8, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Namek s'avançava en el marcador després que en Txomin 'El Chileno' Van Dijk xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 139 Minuto 15 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Namek Fernando Peralta va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Claude Knoche va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Namek va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marcos Del Rosario Reyes des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, Namek va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Fernando Peralta, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Orlando Aguirre va anar directament als peus de Hakan Gutjahr que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 5 - 1.

Yambo Kenia F.C

Goles Goles

  • 150 Minuto 33 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Yambo sembla que dona bons resultats perquè al minut 33, Jacme Bernadí va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jacme Bernadí.