Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115928

Amistoso (Int., RC) 731115928 Información oficial sobre el partido 731115928 en Hattrick

24.04.2024 13:45:00

"Air Carlos" Alineación oficial del equipo '"Air Carlos"' en el partido 2 - 3 CH Legend Alineación oficial del equipo 'CH Legend' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
"Air Carlos" Alineación oficial del equipo '"Air Carlos"' en el partido 2 - 1 CH Legend Alineación oficial del equipo 'CH Legend' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

"Air Carlos"

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Alexey Osokin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Carlos" se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 290 Minuto 4 (Ocasión de falta): En Edvard Korovyakov va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 216 Minuto 49 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 49 en Indars Odītis ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Normunds Pakuls el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 290 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Edvard Korovyakov s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 215 Minuto 110 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Normunds Pakuls va rebre molts aplaudiments. Al minut 110 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Edvard Korovyakov de Carlos" va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexey Osokin de Carlos" va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Aleksandrs Venskis va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Indars Odītis va xutar fora per a Carlos", el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Carlos" Normunds Pakuls no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mak How Chao es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Alexey Osokin de Carlos" va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Arnis Černišs de Carlos" va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

CH Legend

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Legend va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Peh Shun Dong, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Es duien 93 minuts de partit jugats quan Ramli Mustaqim va estar a punt de posar per davant a Legend amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Panteleimon Kitsuta va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Legend Mohammad Salman Aiman, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Panteleimon Kitsuta. El marcador continuava 1 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Legend, Ong Chee Feng, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Lee Yong Teck anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Legend.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Zafir Husni de Legend, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Panteleimon Kitsuta en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.