Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115888

Amistoso (Int.) 731115888 Información oficial sobre el partido 731115888 en Hattrick

24.04.2024 22:50:00

Ass Somos Alineación oficial del equipo 'Ass Somos' en el partido 3 - 0 SvonikDigital Alineación oficial del equipo 'SvonikDigital' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ass Somos Alineación oficial del equipo 'Ass Somos' en el partido 2 - 0 SvonikDigital Alineación oficial del equipo 'SvonikDigital' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ass Somos

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador Abel Tolosa de Somos, després de 18 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Somos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Paolo Lupacchino va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Eduardo Araube va incrementar l'avantatge de Somos amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Felix Cocolea va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Passaven 27 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Paolo Lupacchino va rematar alt.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Erik Wärnström al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Abel Tolosa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Somos ho intentava per la dreta per mitjà de Marcelo Puyol, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Segundo Riffo per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Erik Wärnström va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Abel Tolosa de Somos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

SvonikDigital

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de svonikdig va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Vincenzo Núñez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de svonikdig va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dimitri Chirimini, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Antonello Pettinato de svonikdig va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diego Alejandro Núñez de svonikdig es va guanyar la targeta groga merescudament.