Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115639

Amistoso 731115639 Información oficial sobre el partido 731115639 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

F.C Mis bolas Alineación oficial del equipo 'F.C Mis bolas' en el partido 3 - 2 Tapia Calidad Alineación oficial del equipo 'Tapia Calidad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Mis bolas Alineación oficial del equipo 'F.C Mis bolas' en el partido 1 - 2 Tapia Calidad Alineación oficial del equipo 'Tapia Calidad' en el partido
Tiene suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,3 % 2,0 % 82,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Mis bolas

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de BOLAS eren letals, i Aiškutis Matijošius va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): BOLAS va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 48, quan 鲍 (Bao) 雷 (Lei), sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de BOLAS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Aiškutis Matijošius va posar el 3 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Pérez Melgarejo de BOLAS es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florian Häßler de BOLAS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tapia Calidad

Goles Goles

  • 160 Minuto 42 (Gol de falta): L'entrenador de Calidad es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Marin Dyankov era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Calidad van mostrar una bona compenetració quan al minut 89 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Shayne Power va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Juan Carlos Irala va estar a punt de posar per davant a Calidad amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Estrecha va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Damiano Rocca va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Estrecha, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Marin Dyankov quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 36, en un 1 contra 1 amb el porter, però Juan Estrecha va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Juan Carlos Irala des de l'esquerra.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Adrián Comes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Eriberto Iturri va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Rafael Cosín rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.