Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115635

Amistoso 731115635 Información oficial sobre el partido 731115635 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Cadiznyol Alineación oficial del equipo 'Cadiznyol' en el partido 0 - 3 Deportivo La Coruña Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cadiznyol Alineación oficial del equipo 'Cadiznyol' en el partido 0 - 1 Deportivo La Coruña Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Coruña' en el partido
Tiene un resultado normal 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,0 % 1,9 % 83,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cadiznyol

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Zoilo Cerqueda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cadiznyol se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Samuel Colom va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cadiznyol que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Cadiznyol sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Julián Ochoa Casado, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quique Monsalve de Cadiznyol es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Deportivo La Coruña

Goles Goles

  • 170 Minuto 21 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Mathies Reecker al minut 21 va permetre a Deportivo prendre avantatge per 0 - 1.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Deportivo per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 35. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Mathies Reecker. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Passaven 84 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Mathies Reecker va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marian Sulka va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Sabino Crisafulli va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Marian Sulka va deixar a Daniel Holten assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 209 Minuto 68 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Justino Valda, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Cadiznyol, però Enric Toll no va poder encertar el xut.