Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115570

Amistoso (Int.) 731115570 Información oficial sobre el partido 731115570 en Hattrick

24.04.2024 23:30:00

JuCaSaNaX FC Alineación oficial del equipo 'JuCaSaNaX FC' en el partido 4 - 3 Ima Betis Alineación oficial del equipo 'Ima Betis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
JuCaSaNaX FC Alineación oficial del equipo 'JuCaSaNaX FC' en el partido 5 - 2 Ima Betis Alineación oficial del equipo 'Ima Betis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JuCaSaNaX FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 53 (Gol por el centro): Freddys Mena de JuCaSaNaX va demostrar les seves habilitats al minut 53 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): El jugador Juan Manuel Cardozo de JuCaSaNaX es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors del JuCaSaNaX amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 75, deixant Gregorio Tejada en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Corria el minut 76 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Wilfredo Piccio, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Després de 17 minuts, Wilfredo Piccio va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El JuCaSaNaX va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Paweł Sikorski va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gregorio Tejada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Ima Betis

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 15, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Abundio Salas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Luis Mesa va augmentar l'avantatge de Betis a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Carles Pallisé arribés a peus de Kasper Wessels, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Betis el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Marcello Giancaspero va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kasper Wessels, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.