Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115533

Amistoso (Int., RC) 731115533 Información oficial sobre el partido 731115533 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

forza vecchio cuore granata Alineación oficial del equipo 'forza vecchio cuore granata' en el partido 7 - 1 Real Si Alineación oficial del equipo 'Real Si' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
forza vecchio cuore granata Alineación oficial del equipo 'forza vecchio cuore granata' en el partido 7 - 0 Real Si Alineación oficial del equipo 'Real Si' en el partido
Tiene un resultado normal 7.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

forza vecchio cuore granata

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Mimmo Saturnetti, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del vecchio se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 15.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, vecchio va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Stefano Bisio, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Real. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gigi Saccone la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del vecchio es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 38.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Giovanni Vergine de vecchio va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de vecchio a 5 - 1. Stefano Bisio va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Als 68 minuts de joc, els nois de vecchio van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Lucio Tabacchini augmentant l'avantatge per als locals: 6 - 1.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): vecchio va augmentar la diferència quan Gigi Saccone no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Gigi Saccone, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 33 quan Lucio Tabacchini de vecchio gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Giovanni Vergine. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Tommaso Balzano de vecchio va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Real Si

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, el Real va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Dulantz Bidasoro, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maties Noboa de Real va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Michael Kunzmann es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.