Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115505

Amistoso (Int., RC) 731115505 Información oficial sobre el partido 731115505 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido 6 - 0 Guiaes FC Alineación oficial del equipo 'Guiaes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido 5 - 0 Guiaes FC Alineación oficial del equipo 'Guiaes FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santander Drunkers

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Santander contenien la respiració mentre en Julián Veraza s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Santander va aconseguir el 2 - 0 quan Paco Ariño va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Santander va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Carlo Basilicata des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Amb 47 minuts jugats, en Paco Ariño va augmentar l'avantatge de Santander a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 48 (Gol de falta): El gol de falta de Carlo Basilicata sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 48 i ampliar l'avantatge de Santander a 5 - 0.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Carlo Basilicata de Santander va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Santander va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Muhammad Grant va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Elmano Lascas.
  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jon Gotzon Ganboarena va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Muhammad Grant rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Dieter-Norbert Topler del Santander ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 219 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Robert Moberg va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Carlo Basilicata, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dieter-Norbert Topler va rematar alt.

Guiaes FC

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Eliseu Esteves Rodrigues va deixar a Muhammad Grant assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.