Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115443

Amistoso (Int., RC) 731115443 Información oficial sobre el partido 731115443 en Hattrick

24.04.2024 17:25:00

Bladewing United Alineación oficial del equipo 'Bladewing United' en el partido 5 - 3 Anduriña S.D. Alineación oficial del equipo 'Anduriña S.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bladewing United Alineación oficial del equipo 'Bladewing United' en el partido 3 - 2 Anduriña S.D. Alineación oficial del equipo 'Anduriña S.D.' en el partido
Tiene suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,5 % 22,1 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bladewing United

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 del partit, el jugador Gregory Dyson de Bladewing va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Time van Eck de Bladewing aconseguir un gol al minut 30 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Després de 81 minuts de partit, Homero Issa igualava per Bladewing en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 120 Minuto 112 (Gol de falta): Bladewing va agafar avantatge al minut 112 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Thieu de Graaff fent així el 4 - 3.
  • 134 Minuto 112 (Gol de penalti): Als 112 minuts de joc, els nois de Bladewing van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Thieu de Graaff augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Severijn Kelder de Bladewing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Anduriña S.D.

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 27, Manolo Armas va pentinar un córner cap al segon pal que Ewoud Bant va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 47 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de AnduriñaSD. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Mario Taricco xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de AnduriñaSD va ser finalitzada des de l'esquerra per Dylan Carter al minut 73. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Mario Taricco de AnduriñaSD, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Adrien Mérieux va marcar al minut 25 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Daniel Urraca, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 272 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): Al minut 109, un refús desafortunat de Egor Dobulis, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Songoku Espasandín no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 208 Minuto 111 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Manolo Armas de AnduriñaSD va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Songoku Espasandín es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ewoud Bant.