Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115421

Amistoso 731115421 Información oficial sobre el partido 731115421 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Santapauenc Alineación oficial del equipo 'Santapauenc' en el partido 2 - 5 Bujalove United Alineación oficial del equipo 'Bujalove United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Santapauenc Alineación oficial del equipo 'Santapauenc' en el partido 2 - 7 Bujalove United Alineación oficial del equipo 'Bujalove United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santapauenc

Goles Goles

  • 103 Minuto 58 (Gol por la derecha): Passava el minut 58 del matx, quan l'atent Giovanni Cavani va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): El Santapauenc no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Łukasz Nurzyński es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Guido Arciozzi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Santapauenc va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 86 que Manolo Cendegui no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Bujalove United

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jaume Tortosa va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 24 de partit va donar a Bujalove l'avantatge per 0 - 2. Abdelhannane Chiba en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jesús Casalánguida, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Matthias Steuer va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 2 - 4 per a Bujalove.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jesús Casalánguida va ser l'anotador del 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Miguel Navarra va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 Robert Månsson va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Robèrt Tell, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, el Bujalove va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Miguel Navarra s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.