Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115016

Amistoso (Int.) 731115016 Información oficial sobre el partido 731115016 en Hattrick

24.04.2024 23:00:00

Thornbury Trashmen Alineación oficial del equipo 'Thornbury Trashmen' en el partido 4 - 6 Stella Rossa di Basciano Alineación oficial del equipo 'Stella Rossa di Basciano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Thornbury Trashmen Alineación oficial del equipo 'Thornbury Trashmen' en el partido 3 - 5 Stella Rossa di Basciano Alineación oficial del equipo 'Stella Rossa di Basciano' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,8 % 75,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thornbury Trashmen

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 2, en Preston Lamb del Thornbury va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Charles Brodeur que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, Thornbury va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Nick Paquin, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 103 Minuto 75 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Charles Brodeur va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 3 - 5.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Josiah Bourdeau, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 4 - 6 per a Thornbury.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Nick Paquin, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nick Paquin de Thornbury va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Stella Rossa di Basciano

Goles Goles

  • 106 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Zdeněk Bořík va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 38, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del STBasciano, mentre ja celebrava el 2 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Zdeněk Bořík que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a STBasciano prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Mario Federico Canzano.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al 59 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a STBasciano augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Adriano Brunialti es rifés el porter i marqués el 2 - 4.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 63 de partit va donar a STBasciano l'avantatge per 2 - 5. Nic Malané en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bryan Liefde de STBasciano l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 6 al minut 76 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Zdeněk Bořík després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Steven Goyette va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Campion de STBasciano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.