Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731114968

Amistoso (Int., RC) 731114968 Información oficial sobre el partido 731114968 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Always Guddy's Alineación oficial del equipo 'Always Guddy's' en el partido 4 - 0 Zelinsky Fresno Alineación oficial del equipo 'Zelinsky Fresno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Always Guddy's Alineación oficial del equipo 'Always Guddy's' en el partido 4 - 0 Zelinsky Fresno Alineación oficial del equipo 'Zelinsky Fresno' en el partido
Tiene un resultado normal 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Always Guddy's

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Dàvid Canadell, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Guddy's se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 40.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Broderick Shaheen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 130 Minuto 83 (Gol de falta): El gol de falta de Dàvid Canadell sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 83 i ampliar l'avantatge de Guddy's a 3 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Guddy's va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Fermín Napoleón progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Guddy's va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Guerau Comaposada va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Guddy's va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dàvid Canadell va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter František Kraut.
  • 289 Minuto 34 (Ocasión evento especial): En Fermín Napoleón va fer una ràpida incursió al minut 34, però en Ivo Hrňa no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Eugénio Lopes Fernandes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Guddy's se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de František Kraut al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Broderick Shaheen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Claudio Ng de Guddy's va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Zelinsky Fresno

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zelinsky va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jaroslav Bělunek va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Zelinsky va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Metoděj Loučka, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaroslav Bělunek de Zelinsky es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ivo Hrňa de Zelinsky amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.