Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731114797

Amistoso (Int., RC) 731114797 Información oficial sobre el partido 731114797 en Hattrick

25.04.2024 00:30:00

Real Negril Alineación oficial del equipo 'Real Negril' en el partido 5 - 3 ForniCadores FC Alineación oficial del equipo 'ForniCadores FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Real Negril Alineación oficial del equipo 'Real Negril' en el partido 8 - 1 ForniCadores FC Alineación oficial del equipo 'ForniCadores FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Negril

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Juan Coccinello va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Chocolates.
  • 143 Minuto 24 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Chocolates eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 24, Olaf Berkenthin va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Chocolates pel centre va donar un gran resultat: el gol de David Beckford va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Chocolates va aconseguir el 4 - 2 quan David Beckford va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar José Ignacio Petillo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Chocolates.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Kwame Acheampong no va ser aprofitada per en Elvis Mancuso que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

ForniCadores FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 els aficionats de ForniCadores van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Dominik Trzyna va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 152 Minuto 60 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Igor Štrbík va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 60 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 75, el jugador visitant Casimiro Tosini va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): ForniCadores va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sigurbrandur Guðnason va desviar el xut final de Tiziano Bodda després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Casimiro Tosini quasi aconsegueix empatar per ForniCadores al minut 23, però Sigurbrandur Guðnason va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): Gary Matrat va marxar per velocitat al minut 39 i va fer una passada de la mort a Igor Štrbík, però aquest va fallar.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 68 en Casimiro Tosini va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Sigurbrandur Guðnason va impedir que reduïssin les diferències al marcador.