Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731114772

Amistoso (Int., RC) 731114772 Información oficial sobre el partido 731114772 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

UD Puertollano Alineación oficial del equipo 'UD Puertollano' en el partido 2 - 4 Real Temuco Alineación oficial del equipo 'Real Temuco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UD Puertollano Alineación oficial del equipo 'UD Puertollano' en el partido 2 - 0 Real Temuco Alineación oficial del equipo 'Real Temuco' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Puertollano

Goles Goles

  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del UDP s'esgargamellaven dempeus per esperonar Guido Di Grazia que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 83 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Abner Múgica arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a UDP per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ricardo Abel Antonio Spector, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pere Mutgé! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 210 Minuto 67 (Ocasión de falta): Guido Di Grazia va llançar una falta directa al minut 67 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 72 minuts, en Mauro Mosquera no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): UDP va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Raül Pieres en un 1 contra 1 amb el porter Francisco Ignacio Asenjo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 117 (Ocasión por la derecha): UDP per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 117, quan Guido Di Grazia va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mihály Sárközi de UDP amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ricardo Abel Antonio Spector de UDP va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Mihály Sárközi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a UDP.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de UDP Pere Mutgé va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Mauro Mosquera de UDP anava molt fort i col·locat però Francisco Ignacio Asenjo no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 4.

Real Temuco

Goles Goles

  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pedro Manquicheo va anar directament als peus de Artemio Del Transito Aranda que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Ignacio Leiton de Temuco va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Artemio Del Transito Aranda va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Temuco, Laureano Cohen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 4 al marcador.