Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731114530

Amistoso (Int., RC) 731114530 Información oficial sobre el partido 731114530 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Atlético Redelimitación Alineación oficial del equipo 'Atlético Redelimitación' en el partido 1 - 4 Old School Soccers Alineación oficial del equipo 'Old School Soccers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlético Redelimitación Alineación oficial del equipo 'Atlético Redelimitación' en el partido 0 - 5 Old School Soccers Alineación oficial del equipo 'Old School Soccers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Redelimitación

Goles Goles

  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del Redelimitación va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jaime Vispieres, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 4 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Máximo Ulleta de Redelimitación va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Old School Soccers

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 33, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pierric Tapie es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ingo Hartz de Soccers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 37 de partit.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pierric Tapie va augmentar l'avantatge de Soccers a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Ingo Hartz va augmentar l'avantatge de Soccers a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Sergio Tomasello va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Soccers quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sergio Tomasello va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després de 66 minuts, Gustav Rothenberger va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Karlo Abella va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ingo Hartz va enviar un xut des de 40 metres al minut 89, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.