Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731114180

Amistoso (Int., RC) 731114180 Información oficial sobre el partido 731114180 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Sominolo Alineación oficial del equipo 'Sominolo' en el partido 0 - 2 Devinsky Zbojnici Alineación oficial del equipo 'Devinsky Zbojnici' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sominolo Alineación oficial del equipo 'Sominolo' en el partido 2 - 1 Devinsky Zbojnici Alineación oficial del equipo 'Devinsky Zbojnici' en el partido
Tiene mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,4 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sominolo

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Donato Monet va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Máximo Butragueño rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 78 minuts, en Donato Monet no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sominolo, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Carlos Ginoves va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paco Armero de Sominolo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Devinsky Zbojnici

Goles Goles

  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 49, quan Igor Rumanovský va posar els visitants Devinsky per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Devinsky van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jozef Kleban va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ľubor Špacír que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Jozef Kleban va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però David Sandoval va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ľubor Špacír després que el jugador de Devinsky li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rudolf Kačaliak.