Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731113615

Amistoso (Int.) 731113615 Información oficial sobre el partido 731113615 en Hattrick

24.04.2024 08:45:00

Inter Zapresic_ Alineación oficial del equipo 'Inter Zapresic_' en el partido 0 - 3 Ekets BK Alineación oficial del equipo 'Ekets BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter Zapresic_ Alineación oficial del equipo 'Inter Zapresic_' en el partido 1 - 1 Ekets BK Alineación oficial del equipo 'Ekets BK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,5 % 36,8 % 29,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Zapresic_

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Žarko Žampera va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 35. En Marijan Šakotić va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 206 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Žarko Žampera va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kosta Borović de Zapresic_ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33 de partit, Kosta Borović de Zapresic_ va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Nenad Žampera s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Ekets BK

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Passats 38 minuts de partit, Ekets es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Antonin Autissier es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): El jugador Björn Bryntse de Ekets es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 61, Ekets va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Antti Hult.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Ekets van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 32, però Benjamin Hurman va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Niks Purēns. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Antonin Autissier de Ekets va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.