Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731113557

Amistoso (Int.) 731113557 Información oficial sobre el partido 731113557 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

LA TERTULIA Alineación oficial del equipo 'LA TERTULIA' en el partido 1 - 0 FK Pardaugavas Gani Alineación oficial del equipo 'FK Pardaugavas Gani' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LA TERTULIA Alineación oficial del equipo 'LA TERTULIA' en el partido 0 - 1 FK Pardaugavas Gani Alineación oficial del equipo 'FK Pardaugavas Gani' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LA TERTULIA

Goles Goles

  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de TERTULIA el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gualtiero Carignani va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Johann Preiss va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de TERTULIA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TERTULIA, l'equip va recuperar la pilota al minut 69 i va contraatacar. En Johann Preiss va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jānis Skulte haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a TERTULIA al minut 76.

FK Pardaugavas Gani

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Normunds Zilnieks de Gani va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en László Kardos que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Fritz Woletz va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Torge Wachsen rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Matīss Lakstiņš-Lakstīgala va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Thorsten Flaihs va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Eugenio Camisassa va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.