Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731113463

Amistoso (Int., RC) 731113463 Información oficial sobre el partido 731113463 en Hattrick

24.04.2024 14:00:00

Dial Square Žarnovica HFC Alineación oficial del equipo 'Dial Square Žarnovica HFC' en el partido 3 - 2 Polska Myśl Szkoleniowa Alineación oficial del equipo 'Polska Myśl Szkoleniowa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dial Square Žarnovica HFC Alineación oficial del equipo 'Dial Square Žarnovica HFC' en el partido 2 - 1 Polska Myśl Szkoleniowa Alineación oficial del equipo 'Polska Myśl Szkoleniowa' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dial Square Žarnovica HFC

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Yari de la Croix va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Arsenal empatava el partit, 1 a 1, al minut 29.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 els aficionats van embogir quan en Randy Lai va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Arsenal.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pavol Margita, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Arsenal se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Pavol Margita va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Arsenal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Toni Gundermann va estar a punt de marcar al minut 21 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Randy Lai, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Polska Myśl Szkoleniowa

Goles Goles

  • 187 Minuto 20 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del PMS va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Riku-Matti Viitala en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 1.
  • 162 Minuto 59 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 59, quan Tuomo Kuusikorpi va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PMS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bartłomiej Krata va sortir per sobre el travesser.