Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731113190

Amistoso (Int., RC) 731113190 Información oficial sobre el partido 731113190 en Hattrick

23.04.2024 18:25:00

Hungry Hunters Hangelar Alineación oficial del equipo 'Hungry Hunters Hangelar' en el partido 6 - 4 Mostolesños Anniversary Alineación oficial del equipo 'Mostolesños Anniversary' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hungry Hunters Hangelar Alineación oficial del equipo 'Hungry Hunters Hangelar' en el partido 2 - 2 Mostolesños Anniversary Alineación oficial del equipo 'Mostolesños Anniversary' en el partido
Tiene mucha potra 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hungry Hunters Hangelar

Goles Goles

  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Klaas Görniak rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Cristian Cătălin, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 108 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible (general)): Peter Michael Golin-Greiner de HHH va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Alessandro Andriola que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 101 Minuto 71 (Gol por el centro): Joe Cameron de HHH va demostrar les seves habilitats al minut 71 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 4.
  • 108 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 80, en Vladimir Habets la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Antonín Skryja que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 121 Minuto 93 (Gol por el centro): Radoslav Krause va donar a HHH un avantatge de 5 - 4, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 103 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Klaas Görniak va aprofitar per marcar el 6 - 4 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marco Creemers va estar a punt de sentenciar el partit al minut 23, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): HHH va ser a punt de marcar al minut 83, quan el seu jugador Vladimir Habets va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zygmunt Kurpanik.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessandro Andriola de HHH la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Mostolesños Anniversary

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Malo de Aragón, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 31.
  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 35 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Alejandro Melo marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alejandro Melo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61, Mostolesños va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Guillermo Olazábal Solís, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Jonàs Rausell va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Mostolesños va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jan Świeczka va desviar el xut final de Gregg Ward després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Gregg Ward va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jan Świeczka, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 91, quan en Jonàs Rausell va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Amir Douro de Mostolesños es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Guillermo Olazábal Solís es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.