Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731113085

Amistoso (Int., RC) 731113085 Información oficial sobre el partido 731113085 en Hattrick

23.04.2024 22:45:00

Vilassar Marquises Alineación oficial del equipo 'Vilassar Marquises' en el partido 6 - 5 Brancal United F.C. Alineación oficial del equipo 'Brancal United F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Vilassar Marquises Alineación oficial del equipo 'Vilassar Marquises' en el partido 4 - 6 Brancal United F.C. Alineación oficial del equipo 'Brancal United F.C.' en el partido
Tiene suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,2 % 12,4 % 63,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilassar Marquises

Goles Goles

  • 102 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Marquises va reduir el marcador al minut 24 a 1 - 2 quan Carlos Marcelo Gutiérrez va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Carlos Marcelo Gutiérrez va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Nino Sas va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Marquises, Denner Pereira, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Marquises va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Denner Pereira va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 121 Minuto 112 (Gol por el centro): Carlos Marcelo Gutiérrez va donar a Marquises un avantatge de 5 - 4, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 114 (Gol por la derecha): Casiopeo Valledor va incrementar l'avantatge de Marquises amb el 6 - 4 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Marcelo Gutiérrez de Marquises es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 14, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Keaka Mamatui del Marquises ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Witold Haziak de Marquises es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

Brancal United F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Valentyn Motuz quedar desmarcat i marcar per a B.U.F.C al minut 4. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 5, el B.U.F.C va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Valentyn Motuz, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 153 Minuto 57 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Kazimierz Supernak va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el B.U.F.C va reduir diferències al marcador: 4 - 3 al minut 57.
  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 67 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Lorenzo Fuchs de B.U.F.C marcar el 4 - 4 i empatar així el partit.
  • 153 Minuto 116 (Gol por la derecha): B.U.F.C van aconseguir el 6 - 5 que retallava diferències al minut 116 quan Alejandro Losada Pastor sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Lorenzo Fuchs quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.