Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731113073

Amistoso (Int., RC) 731113073 Información oficial sobre el partido 731113073 en Hattrick

24.04.2024 11:30:00

Inter Milanda Alineación oficial del equipo 'Inter Milanda' en el partido 4 - 2 FC Royal Prague Alineación oficial del equipo 'FC Royal Prague' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter Milanda Alineación oficial del equipo 'Inter Milanda' en el partido 2 - 0 FC Royal Prague Alineación oficial del equipo 'FC Royal Prague' en el partido
Tiene suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Milanda

Goles Goles

  • 125 Minuto 35 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 2 el va marcar Owen Boyd a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 69 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Aleksandar Selaković, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el milanda a l'empat.
  • 114 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Aleksandar Selaković no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.
  • 120 Minuto 100 (Gol de falta): Aleksandar Selaković va donar a milanda un avantatge de 3 - 2 amb un magnífic llançament de falta.
  • 132 Minuto 113 (Gol por la izquierda): En Scott Wood de milanda va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Pat Washbrook del milanda ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Owen Boyd va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Dom Whitebrow va estar a punt d'empatar per a milanda quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Miroslav Pavelka va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Aleksandar Selaković de milanda es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 36, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan Scott Wood des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Miroslav Pavelka i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a milanda, però el xut de Connor Brady va sortir bastant desviat.
  • 232 Minuto 116 (Ocasión por la izquierda): En Toby Down, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

FC Royal Prague

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Royal va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Radek Havrda, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Daniel Čadek que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Michal Kirchner de Royal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bartłomiej Cieślawski de Royal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Věroslav Mrlina de Royal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.