Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731112971

Amistoso (Int.) 731112971 Información oficial sobre el partido 731112971 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

Coconasii FC Alineación oficial del equipo 'Coconasii FC' en el partido 1 - 1 Club Sport Naranjal Alineación oficial del equipo 'Club Sport Naranjal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Coconasii FC Alineación oficial del equipo 'Coconasii FC' en el partido 0 - 1 Club Sport Naranjal Alineación oficial del equipo 'Club Sport Naranjal' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coconasii FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Andrzej Petersen-Aust de Coconasii aconseguir un gol al minut 49 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Coconasii va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Leopoldo Merlo va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Coconasii va anar a parar a la dreta de l'atac on en Reuben Munday, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Club Sport Naranjal

Goles Goles

  • 164 Minuto 79 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Goshen Gedalia de Naranjal va marcar de penal l'empat al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Attila Samu, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Moonsuk Yeop no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Manuel Señor va entorpir al marcador d'en Andrea Mazzolini per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Naranjal que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel Señor, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Goshen Gedalia quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Adalberto Saritama sol davant la porteria al minut 77, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Jimmy Mantilla de Naranjal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.