Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731112648

Amistoso (Int.) 731112648 Información oficial sobre el partido 731112648 en Hattrick

24.04.2024 13:30:00

HitHard Alineación oficial del equipo 'HitHard' en el partido 1 - 1 SpVg Friends Alineación oficial del equipo 'SpVg Friends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HitHard Alineación oficial del equipo 'HitHard' en el partido 3 - 1 SpVg Friends Alineación oficial del equipo 'SpVg Friends' en el partido
Tiene mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HitHard

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de HitHard. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Falkmar Ruyter xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a HitHard per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jelle Franssens, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Jean de Jager del HitHard ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jelle Franssens va estar a punt d'acabar en gol al minut 56, però el porter visitant Duran Acarkan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Robin De Merode va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de HitHard se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, David Epicoco va estar a punt d'avançar els locals al minut 63 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jelle Franssens de HitHard es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

SpVg Friends

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Hauke Berners va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Friends i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Friends va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nino Bluhm va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En Afonso Saco va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.