Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731112594

Amistoso (Int.) 731112594 Información oficial sobre el partido 731112594 en Hattrick

24.04.2024 16:00:00

Stallfyllerne Alineación oficial del equipo 'Stallfyllerne' en el partido 0 - 7 The VIP Lounge Alineación oficial del equipo 'The VIP Lounge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Stallfyllerne Alineación oficial del equipo 'Stallfyllerne' en el partido 0 - 5 The VIP Lounge Alineación oficial del equipo 'The VIP Lounge' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stallfyllerne

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cole Shetler de Stallfyllerne va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Christian Pedersen que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Sigmund Gunderstad va entorpir al marcador d'en Adrian Tejares per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 209 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Bjarne Rosseland? Un error clamorós seu va donar a Jim Stutter una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 219 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Sigmund Gunderstad va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Damrong Kasemrat, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

The VIP Lounge

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 29, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Herman Brennan es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Leandro Joeira va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): En James Stevens va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 42, Lounge va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Valter Kvalbukt.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jim Stutter de Lounge l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 81 de partit.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): James Stevens de Lounge va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Lounge van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en James Stevens va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 7 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Jim Stutter va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rex Pedales va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jim Stutter. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Valter Kvalbukt va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.