Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731112532

Amistoso (Int.) 731112532 Información oficial sobre el partido 731112532 en Hattrick

24.04.2024 17:55:00

Knur Alineación oficial del equipo 'Knur' en el partido 2 - 4 SC Alba Alineación oficial del equipo 'SC Alba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Knur Alineación oficial del equipo 'Knur' en el partido 0 - 1 SC Alba Alineación oficial del equipo 'SC Alba' en el partido
Tiene suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Knur

Goles Goles

  • 136 Minuto 35 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Anton Holmgaard s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Maurycy Sierociński, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): Knur van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 29 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Teodor Szendzielorz no va ser gens encertat.
  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Marcin Węgrzyński va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Janusz Głowinkowski, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

SC Alba

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): En Daniel Coja va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 18. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 125 Minuto 27 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Tadeusz Kochaniewicz, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 161 Minuto 58 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 58 minuts Clemente Grelha va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Gian Gastone Pietrangiolillo quedar desmarcat i marcar per a Alba al minut 70. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Gian Gastone Pietrangiolillo va aprofitar un error defensiu al minut 73, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Alba.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Christian Lanzoni de Alba es va guanyar la targeta groga merescudament.