Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731112430

Amistoso (Int., RC) 731112430 Información oficial sobre el partido 731112430 en Hattrick

24.04.2024 14:00:00

SFK Baník Hodonín Alineación oficial del equipo 'SFK Baník Hodonín' en el partido 5 - 1 Rip's Alineación oficial del equipo 'Rip's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SFK Baník Hodonín Alineación oficial del equipo 'SFK Baník Hodonín' en el partido 2 - 0 Rip's Alineación oficial del equipo 'Rip's' en el partido
Tiene bastante suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SFK Baník Hodonín

Goles Goles

  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): Passats 58 minuts, Henry Billion, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Baník es posava per davant!
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Vojtěch Jagoš va anar directament als peus de Jiří Žid que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Henry Billion, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en Henry Billion va augmentar l'avantatge de Baník a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Als 81 minuts de joc, els nois de Baník van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Natko Bedi augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Liam Foesenek va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Rip's

Goles Goles

  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Rips va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Tommo Lepoaho, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Mauro Frappi va entorpir al marcador d'en Terho Rinta-Opas per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Rips, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Zdeněk Valenta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Rips, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Zdeněk Valenta va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.