Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731112348

Amistoso (Int.) 731112348 Información oficial sobre el partido 731112348 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

FRANTABRICO F.C Alineación oficial del equipo 'FRANTABRICO F.C' en el partido 0 - 7 Nk Lukarišće Alineación oficial del equipo 'Nk Lukarišće' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FRANTABRICO F.C Alineación oficial del equipo 'FRANTABRICO F.C' en el partido 0 - 7 Nk Lukarišće Alineación oficial del equipo 'Nk Lukarišće' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FRANTABRICO F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gian Mattia Pileri de FRANTABRICO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Nk Lukarišće

Goles Goles

  • 106 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 15 minuts, Tarik Žižak va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Simon Paizoni de Lukarišće va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 16. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Tarik Žižak va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 50, i va fer pujar el 0 - 3 per a Lukarišće.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Juan Carlos Fernández va aprofitar un error defensiu al minut 54, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Lukarišće.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, Ciprian Chisăliţă va augmentar l'avantatge de Lukarišće a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FRANTABRICO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Salvatore Sollami la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lukarišće es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 6 arribava al minut 66.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Juan Carlos Fernández va augmentar l'avantatge de Lukarišće a 0 - 7 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Iacopo Villaggio va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Matei Mihaiu va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ciprian Chisăliţă ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després de 25 minuts, Dragutin Grbčić va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Matei Mihaiu va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Iacopo Villaggio de Lukarišće va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.