Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731111884

Amistoso 731111884 Información oficial sobre el partido 731111884 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Numayos Alineación oficial del equipo 'Numayos' en el partido 3 - 6 Bruce Gladiators Reloaded Alineación oficial del equipo 'Bruce Gladiators Reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Numayos Alineación oficial del equipo 'Numayos' en el partido 2 - 3 Bruce Gladiators Reloaded Alineación oficial del equipo 'Bruce Gladiators Reloaded' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,1 % 71,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Numayos

Goles Goles

  • 102 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Numayos va reduir el marcador al minut 20 a 1 - 2 quan Ben Budija va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els jugadors del Numayos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 23, deixant Florin Lefterache en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): El jugador Santiago Cubillos de Numayos, després de 59 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Ben Budija va disposar d'una bona oportunitat al minut 65, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Santiago Cubillos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florin Lefterache de Numayos es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio César La Torre.

Bruce Gladiators Reloaded

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Joan Lluís Sans que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Gladiators.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joan Lluís Sans de Gladiators l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 19 de partit.
  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 60 minuts Benedetto Laiolo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 61, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Cesare Scala es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Numayos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jean-Daniel Sicotte la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gladiators es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 5 arribava al minut 62.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Benedetto Laiolo va augmentar l'avantatge de Gladiators a 3 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rafael Vidal es va comportar com un juvenil al minut 52 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.