Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731111817

Amistoso (Int.) 731111817 Información oficial sobre el partido 731111817 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Gamonales FC Alineación oficial del equipo 'Gamonales FC' en el partido 1 - 2 Umalowane Szczęki Alineación oficial del equipo 'Umalowane Szczęki ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gamonales FC Alineación oficial del equipo 'Gamonales FC' en el partido 2 - 1 Umalowane Szczęki Alineación oficial del equipo 'Umalowane Szczęki ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gamonales FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Renos Kenteris, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Gamonales se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 26 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Gamonales van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 26 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Aram Toutyan, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Gamonales van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 41, però el xut de Rudolf Pielak des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Christos Alexoudis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Itamar Caro del Gamonales ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Horácio Balsa de Gamonales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Umalowane Szczęki

Goles Goles

  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Sylweriusz Rumiński va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 42.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Passats 86 minuts de partit, Umalowane es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Patryk Jędryczka es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Umalowane que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Władysław Malewicz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Umalowane va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Eugeniusz Janczy va quedar-se sol davant el porter Mateo Valcarce, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Jan Grzenia va marcar al minut 73 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.