Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731111738

Amistoso (Int., RC) 731111738 Información oficial sobre el partido 731111738 en Hattrick

24.04.2024 22:00:00

Sport Fundao e Benfica Alineación oficial del equipo 'Sport Fundao e Benfica' en el partido 0 - 4 Boston Harbor FC Alineación oficial del equipo 'Boston Harbor FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sport Fundao e Benfica Alineación oficial del equipo 'Sport Fundao e Benfica' en el partido 1 - 1 Boston Harbor FC Alineación oficial del equipo 'Boston Harbor FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,6 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sport Fundao e Benfica

Boston Harbor FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): Amb 38 minuts jugats, Turxan Trafimov de BHFC va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nicola Bove, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del BHFC van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Diego Amézaga va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Marco Re no va poder aturar Diego Amézaga de BHFC, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 78 el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): BHFC va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Leonardo Bota va desviar el xut final de Diego Amézaga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 33 minuts, el BHFC va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Meindert Jeuring de BHFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.